Bán Mór - A hadak ura - A Nomádkirály-ciklus harmadik könyve

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Bán Mór - A hadak ura - A Nomádkirály-ciklus harmadik könyve
2 999 Ft
2 699 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek
A Hunyadi-ciklus szerzőjének nagy sikerű Nomádkirály fantasy-sorozata megújulva, átdolgozott kiadásban kerül az olvasók elé.

Nomádia vadonjaiban mindenre elszánt csapat tör előre titkos célja felé. Fehértemplom romjai között azonban rajtuk ütnek Gadur pokolbéli szolgái, hogy megszerezzék a rég halott uralkodó ereklyéit. Az összecsapás túlélőire újabb megpróbáltatások várnak: egymástól elszakítva, ellenséges vidéken kell keresztültörniük a nomád törzsszövetség területére.
Útjukon nemcsak a Hor-papok üldöző harcosaival kell megküzdeniük, de a Holdtenger partján leselkedő, rég kihaltnak hitt teremtményekkel is. Küldetésük sikerén pedig nem kevesebb múlik, mint Kárpáthia népeinek jövője, a vérszláv hordák ellen vívott háború kimenetele.

A Nomádkirály-ciklus a múlt és a jövő emlékeit elegyítve beszéli el a Kárpát-medence népeinek a Hor-papok uralma ellen vívott háborújának történetét. Nem létező, mégis ismerős világba kalauzolja az olvasót a szerző, olyan világba, ahol minden helyszín ismerősen köszön vissza ránk. A magyar mondakincs motívumaiból bőségesen merítkező történet egyszerre lélegzetelállító kalandregény, nagyszabású hősi eposz és sötét ecsetvonásokkal megfestett jövőfantázia.
Adatok
szerző
Bán Mór
cím
A hadak ura
kiadó
Gold Book Kft.
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
320
kötés
kemény kötés védőborítóval
ISBN
9789634262640
sorozatcím
Nomádkirály-ciklus
kötetsorszám
3
Cikkszám
111863
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!