Steven Saylor - A holtak méltósága

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Steven Saylor - A holtak méltósága
3 980 Ft
3 383 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Steven Saylor
A holtak méltósága
Agave Könyvek, 2013
592 o., puha kötés
ISBN: 9786155272417
3383.-
Részletek
1885-ben a gyors meggazdagodás és vad álmok reményével kecsegtető texasi Austint a "Cselédirtók" a félelem városává teszik. Az első áldozatukat, egy mulatt házvezetőnőt az ágyából kirángatva gyilkolják meg. Ezt követően még hat nővel végeznek, köztük a szép szőke Eula Phillipsszel, Will Porter banktisztviselő szerelmével.
Egy évtizeddel később Porter híres íróként él New Yorkban O. Henry néven, a múlt borzalmaitól azonban továbbra sem tud szabadulni, sem követelődző zsarolójától. Egy titokzatos levél hívásának eleget téve visszautazik Texasba, hogy egy szadista gyilkos baljós nyomába eredve szembenézzen saját meggyötört elméje démonaival..., s eközben megdöbbentő felfedezést tesz.
Steven Saylor tizenhárom évvel ezelőtt a Gordianus-sorozatát hagyta félbe A holtak méltóságáért, hogy a történelem, irodalom és élénk fantázia ügyes keverékével, valamint létező szereplők és valódi bűntettek felhasználásával egy olyan lenyűgöző történetet írjon, ami mostanra Caleb Carr A halál angyala című mesterművével vetekszik.
Adatok
Cikkszám
589255
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!