Ahol a ritkaság sem ritkaság!
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
Programok
Hírlevél
Szállítás
Fizetés
info@bigbandi.hu
+36-56/414-834
0
+36-56/414-834
Kategóriák
Kategóriák
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
FT
€
-
szakácskönyv, gasztronómia
KÖNYVEK / BOOKS
szakácskönyv, gasztronómia
Előző termék
Következő termék
A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
Cikkszám:
229592
Nincs raktáron
ISBN
:
9789632783918
További adatok
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Bolti készlet
0 db
Azonnal átvehető / szállítható az üzletből
Saját külső raktár
0 db
1 munkanapon belül átvehető / szállítható
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig.
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.
A tartalomból
Szőlőfajták
Fehérborszőlő
Siller és rozé
Kékborszőlő
Szüreteljünk!
A tartályokról
Cefrekészítés - az első lépés
Kénezzünk?
Erjedés
Must murci újbor: a borrá válás szakaszai
Mi is a must?
A must osztályozása
A musttisztítás - erjedés előtti kezelés
A must összetételének javítása
Az erjesztés
Mit tegyünk, ha nem erjed a must
Kékszőlőfajták erjesztése
Muskotályos fajták erjesztése
A must jótékony élettani hatásai
Felhasznált irodalom
Házi mustkészítés
A mustkészítés fázisai
Receptek
Előételek, saláták
Levesek
Főételek
Sütemények, desszertek
Receptkereső
Adatok
cím
:
A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
kiadó
:
Cser Kiadó
kiadási év
:
2014
oldalszám
:
88
kötés
:
puha kötés
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Újdonságok
Raktáron lévő termékek
KÖNYVEK / BOOKS
KÁRTYÁK
TÉRKÉP, ATLASZ, IGAZOLÓFÜZET
dōTERRA TERMÉKEK
FÜSTÖLŐ, ILLÓOLAJ, PARFÜM, SZAPPAN
INGA, RADIESZTÉZIA
CD, HANGLEMEZ, DVD, KAZETTA
ONLINE TERMÉK, E-KÖNYV
MINDEN EGYÉB
SZINTE CSAK NÁLUNK KAPHATÓ
TOP 15
Magunkról
Pénznem váltás
FT
€
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
o
o
g
l
e
Kosár
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem