Purisaca Golenya Ágnes - A perui papnő

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
új:  137 db
új, szépséghibás:  0 db
Purisaca Golenya Ágnes - A perui papnő
állapot
3 500 Ft
2 975 Ft
Kezdete: 2021.04.09   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

„Mindenki Szent, aki Istennel éli életét. Mindenki pap és papnő, aki Istenhez mutatja az utat.” (Agnes Golenya Purisaca)

Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik…
A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Küzdelme mélypontján, teljes ráhagyatkozásban látja meg, hogy Isten egészen más, mint amit a vallások és egyházak tanítanak. Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől. Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet? Aranyasszonyi útja végén Éva rálel az eredendő isteni Emberre. Fellibben előtte a fátyol a Valóságról, és felismeri az egyetlen – igencsak meglepő - megoldást kibillent világunk helyreállítására. Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón? Ezt fedi fel nekünk a régmúlt civilizációk Papnője.
„Tudni, hogy Isten szeret, avagy Isten szeretetében élni – hatalmas különbség! Ma tudáskereskedelem folyik, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust! És? Közelebb kerültünk Istenhez? Lucifer gyártja a másolatokat, ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit, az illúziók világától az Életet. Vele nem versenyezhetünk az elme porondján. A csatát a szívben nyerhetjük meg, mely számára idegen terep. Szívbéli átalakulás nélkül a tudás egyre nagyobb salakká válik. Ez a mennyei alkímia titka.”

Adatok
szerző
Purisaca Golenya Ágnes
cím
A perui papnő
alcím
A regénytrilógia III. része
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
331
kötés
puha kötés
ISBN
9789630819411
nyelv
magyar
Cikkszám
9789630819411
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!