Alain Herriott - Szuperszintű kvantumérintés - Haladó technikák

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Alain Herriott - Szuperszintű kvantumérintés - Haladó technikák
2 990 Ft
2 542 Ft
Kezdete: 2020.11.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Részletek

"Úgy érzem, hogy a kvantumérintés felfedezésével rátaláltamba jelenleg rendelkezésre álló legerőteljesebb gyógyítási módszerre."
Alain Herriott

A Szuperszintű kvantumérintés a normál kvantumérintési alapmódszer finomítása. A szuperszint úgyszólván felturbózza a kvantumérintési technikák hatékonyságát: az eredmények gyorsabban jelentkeznek, a szöveteket mélyebben hatja át az energia.
A könyvben leírt technikák segítségével megtanuljuk, hogyan befolyásoljuk kezünk energiakibocsátását és irányítsuk eredményesebben egy meghatározott területre az energiát. A gyakorlás előrehaladtával érzékelhetjük, hogy energiakibocsátásunk megháromszorozódott vagy akár megnégyszereződött.
A szuperszintű technikákkal hatékonyan segítünk többek között az érzelmi kiegyensúlyozatlanság, a testi strukturális eltérések, a depresszió, a testsúlyproblémák leküzdésében, és akár egy hirtelen fellépő ujjfájást is eredményesen kezelhetünk.

"Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik a kvantumérintéssel kapcsolatos készségeiket új és magasabb szintre kívánják emelni."
Richard Gordon
A Kvantumérintés: A gyógyító erő című kötet szerzője

Az elmúlt több mint 30 év során Alain minden figyelmét és szenvedélyét a gyógyítás művészetében való közreműködésre fordította. Miután megismerkedett és munkatársi kapcsolatba került Richard Gordonnal, a kvantumérintéses módszer kidolgozójával és alapítójával, Alain lett a kvantumérintés haladó technikáinak legelső oktatója és megújítója, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

Adatok
szerző
Alain Herriot
cím
Szuperszintű kvantumérintés
alcím
Haladó technikák
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
212
kötés
puha kötés
ISBN
9789632914251
Cikkszám
621094
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!