Alfred Lambremont Webre - Omniverzum

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Alfred Lambremont Webre - Omniverzum
állapot
ÚJ
ISBN
9786155647031
4 500 Ft
4 050 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Részletek
Legújabb könyvünk óriási kuriózum a magyar olvasók számára, egy exopolitikai alapkönyv, az exopolitika megalkotójától.

Először is mi az Omniverzum? Kezdjük a multiverzummal. A definíció szerint a multiverzum az összes létező univerzum összessége és tartalmazza az „összes teret, időt, anyagot és energiát.”

Hogy igazán megértsük mi az Omniverzum, még egy aspektust figyelembe kell venni: a spirituális dimenziókat, amelyek magukban foglalják a lelkek intelligens civilizációit, a szellemi lényeket, és a Forrást-Forrásmezőt (Istent). Az Omniverzum így túlmutat a multiverzum hagyományos tudományos meghatározásán, mivel tartalmazza a fizikai idő, tér, energia és az anyag párhuzamos univerzumait.

Az Omniverzum spirituális dimenziója biztosítja az energiát a multiverzum minden egyes fizikai univerzumának a teremtéséhez és fenntartásához. Az Omniverzum a multiverzum és a spirituális dimenziók összessége – vagyis más szavakkal minden, ami van.

Hány intelligens civilizáció létezhet a multiverzumban? Ha megszorozzuk a Drake-egyenlet alapján becsült százmilliárd kommunikáló intelligens civilizációt Linde és Vanchurin univerzum számításaival, a multiverzum intelligens civilizációinak a száma 100.000.000.000-szer olyan hosszú, mint egy 410 km hosszú szám. Fizikailag nem lehetséges leírni.

A földi vallások szent és okkult szövegeiben, valamint a csoportos és egyéni hiedelmekben már évezredek óta megfigyelhetőek az Omniverzummal kapcsolatos töredékes tájékoztatások. A többdimenziós Omniverzum tehát nemcsak tudományos hipotézis, hanem olyan igazság is, amelyről sok Földlakó ember vagy ösztönösen tud, vagy tanult róla a családjában, az iskolában, a vallási tanításokban, vagy az olvasmányokban.

A könyvben megismerkedünk az alapokkal. Ezen kívül bevezet bennünket a lelkek és a szellemi lények intelligens civilizációiba, valamint a Forrás-Forrásmező (Isten) spirituális dimenzióiba, és így megmagyarázza azt, amire a húrelmélet nem volt képes: magyarázatot ad a teremtésben és a fizikai univerzum fenntartásában szerepet játszó energia létezésére, amire eddig a tudósok hiába keresték a választ.

A könyvben a multiverzum intelligens civilizációinak a dimenzió alapú tipológiájával is megismerkedhetünk. A meglévő tipológiáktól eltérően ez azon alapul, hogy az intelligens civilizációk hogyan jellemzik saját magukat a saját dimenziójukban, „sűrűségükben” vagy energia frekvenciájukon - ez ugyanis a civilizáció legalapvetőbb tipológiai, helyszíni és fejlődési ismérve. Könyvünkből részletesen megismerjük a fizikai univerzumok idő, tér, energia és anyag rendszerében lévő intelligens civilizációit, valamint azt hogy hogyan működnek a hiperdimenzionális intelligens társadalmak a multiverzumban. Megismerhetjük a világokat vezető „irányító testületeket”, valamint betekintést nyerünk az Omniverzum spirituális dimenzióiba is, sőt még az életek közötti (túlvilági) dimenziókba is, valamint a lelkek intelligens civilizációinak hiányzó bizonyítékai is bemutatásra kerülnek. Megtudhatjuk, hogy mi közük a Szürkéknek a reinkarnációhoz.

Könyvünk bemutatja az Omniverzum kutatásának tíz legjelentősebb hatását az emberi jövőre és további kutatásokra ösztönöz mindenkit.

Az exopolitika alapkönyve!
Adatok
szerző
Alfred Lambremont Webre
cím
Omniverzum
alcím
Transzdimenzionális intelligencia, időutazás, a túlvilági élet és a Mars titkos kolóniái
kiadó
Angyali Menedék
kiadási év
2016
oldalszám
192
kötés
kemény kötés
Cikkszám
247751
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!