Amber Ankowski Andy Ankowski - Így jár a kisgyerek agya

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
 Amber Ankowski Andy Ankowski - Így jár a kisgyerek agya
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789634053880
1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Vajon miért olyan nehéz megérteni a kisgyerekeket? Kezdő szülőként elkerülhető-e a teljes kétségbeesés? Vagy muszáj néha magzatpózban bőgni az ágyon? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a könyv és azok a tudományos kutatások, amelyekre támaszkodik. A gyerekeket nehezebb megérteni, mint a felnőtteket, az újszülöttek pedig még nem is beszélnek, tehát nem tudják elmondani, mi jár a fejükben. Főként ezért született ez a könyv: a szerzők összegyűjtöttek egy csokor jól bevált kísérletet, amelyeket tudós kutatók az évek során kidolgoztak, majd leegyszerűsítették őket, hogy Ön, kedves Olvasó, szintén kipróbálhassa a gyermekével. A kísérletek megmutatják, miként lehet a leghatékonyabban kommunikálni a gyerekkel, mikor szabad a tévé elé ültetni, és milyen közkedvelt játékokat nem tanácsos használni. Gyorsan és könnyen elvégezhetők otthon, mégis megdöbbentően mély bepillantást engednek a csecsemő és a kisgyermek agyának fejlődésébe.
A kötetet Debreczeni Zita fotós, egykori modell fényképei illusztrálják, amelyeket kifejezetten az egyes kísérletek bemutatásához készített.
Dr. Amber Ankowski fejlődéspszichológus, több száz különböző életkorú gyereken végzett kísérleteket, elsősorban a nyelv és a kognitív fejlődés területén. Andy Ankowski a férje, szövegíróként és kreatív igazgatóként dolgozik a hirdetési szakmában.

Adatok
szerző
Amber Ankowski Andy Ankowski
cím
Így jár a kisgyerek agya
alcím
33 otthon kipróbálható, egyszerű kísérlet, amely megmutatja a gondolkodás fejlődését
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2016
oldalszám
231
kötés
kemény kötés
Cikkszám
602143
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!