Anders Roslund, Börge Hellström - Három másodperc

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Anders Roslund, Börge Hellström - Három másodperc
1 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

Piet Hoffmann titkosügynök a svédországi lengyel maffia teljes bizalmát élvezi. Mint elismert, tekintélyes maffiózó kapja tőlük a megbízást, hogy szerezze meg számukra a svéd börtönökön belüli drogpiacot. Ugyanakkor titkosügynökként az elítéltek közti drogterjesztés felszámolását várják tőle. Hoffmann csakhamar teljesen magára marad ezzel a megoldhatatlannak látszó kettős feladattal. Minden ravaszságát, lélekjelenlétét mozgósítania kell, hogy a halálos csapdából élve kerüljön ki. A díjnyertes újságíró, Anders Roslund és a börtönviselt Börge Hellström Svédország ünnepelt szerzőpárosa. A bűnözés világát életközelből ismerik. Sok szálon futó, sodró erejű regényükben lerántják a leplet a bűnüldözés és a büntetésvégrehajtás súlyos visszásságairól is.
- Ha itt valaki lő, azt csak az én utasításomra teheti, csakis az enyémre. Nem tudta biztosan, honnan jött ez a düh, és miért borította el ennyire. Talán a csalódottság miatt volt, mert bukott egy üzlet. Esetleg kiborult, mert ok nélkül megöltek valakit, akinek ugyanaz volt a megbízatása, mint neki.
- És a pisztoly? Hol a francban van?
Mariusz a mellére bökött, a zakója belső zsebére.
- Megöltél valakit. Ezért életfogytot kaphatsz. És ráadásul még vagy olyan ostoba is, hogy még mindig a zsebedben hordod a fegyvert?
Mardosta a harag. És még valami: jelenteni kellett volna a lengyeleknek. Elnyomta magában az érzést, ami akár félelem is lehetett, majd tett egy lépést a mosolygó és a belső zsebére mutogató ember felé. Az arcához tolta az arcát. Játszd el a szerepet! Csak ez számít. Csak az erő és a tisztelet. Ki kellett harcolni, és sosem szabad alább adni. Játszd el a szerepet vagy meghalsz!

Adatok
szerző
Anders Roslund, Börge Hellström
cím
Három másodperc
kiadó
Animus Kiadó
kiadási év
2011
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
541
kötés
puha kötés
ISBN
9789633240397
megjegyzés
borító sarkai picit megtörtek
sorozatcím
Skandináv krimik
Cikkszám
338227
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!