Ania Ahlborn - Vértestvérek

-17%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Ania Ahlborn - Vértestvérek
állapot
ÚJ
ISBN
9789634191810
3 280 Ft
2 722 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

Az Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, akik magányos, maguknak való emberek. Csak néha mennek be a legközelebbi városba, egyébként senkit nem zavarnak. S épp ezért senki nem megy hozzájuk kérdéseket feltenni, amikor eltűnik egy-egy fiatal lány. Pedig elég lenne csak felásni a környéküket, és Nyugat-Virginia állam legkegyetlenebb gyilkosai lepleződnének le.

A tizenkilenc éves Michael is kötelességtudóan részt vesz családja erőszakos tevékenységében, de sosem lelte örömét benne. A fákon át visszhangzó sikolyoktól sokszor kirázza a hideg. Normális életre vágyik, és bízik benne, hogy egyszer meg is kapja... Mikor a szomszédos kisváros lemezboltjában találkozik Alice-szel, azonnal megigézi valami, és meglátja a kiutat. Egy pillanatra elfelejt minden szörnyűséget, ami az életét kísérte. Azonban a családja rögtön emlékezteti, hogy hol a helye.

Ania Ahlborn regénye pokoli utazás az amerikai vidék kietlen zugaiba, ahol velejéig romlott emberek tesznek kimondhatatlan dolgokat. A Vértestvérek nem csak az utóbbi évek egyik legsokkolóbb horrora, de egyben tanúbizonysága annak is, hogy a műfaj nem csak a férfi szerzőké.

Adatok
szerző
Ania Ahlborn
cím
Vértestvérek
kiadó
Agave
kiadási év
2016
oldalszám
246
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789634191810
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!