Anthony Robbins - Egy barát üzenete - Hatékony útmutató életed irányításához

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Anthony Robbins - Egy barát üzenete - Hatékony útmutató életed irányításához
állapot
ÚJ
ISBN
9789632913896
1 790 Ft
1 521 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

Vedd meg ezt a könyvet, és megváltoztatsz egy életet.*
Olvasd el, és megváltoztatod a sajátodat.

Ez a könyv Anthony Robbins Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást! és a Határtalan siker c. bestsellereiben bemutatott elgondolásain és történetein alapul. Célja, hogy közérthető formában ismertesse e két, nagyobb könyv anyagát mindazoknak, akik nehéz időkön mennek keresztül. Segítséget, megértést és támogatást kínál néhány egyszerű lépéssel, melyek révén azonnali, pozitív változásokat érhetünk el az életükben. Az Egy barát üzenete tömören és olvasmányosan mutatja be Anthony Robbins kiemelkedően hatékony módszereit és eszközeit, melyek a csúcsteljesítmény elérését segítik elő. 1991-ben rászorulók ezrei kapták meg e könyv magánúton kiadott változatát az Anthony Robbins Alapítvány Hálaadási Kosárbrigádjától. Akkor és azóta is sokaknak segített és segít a legnagyobb akadályok leküzdésében, népszerűsége és keresettsége pedig töretlenül nő. Jelen, új anyagokkal frissített változatában most először válik elérhetővé számodra is.
Anthony Robbins rendkívül sikeres vállalkozó, világhírű sikertréner, tanácsadó. Könyvei, videó- és hanganyagai emberek több tízmillióin segítettek.

* A szerző a könyv kiadásából származó teljes jogdíját a hajléktalanokat, hátrányos helyzetű gyermekeket, időseket és bebörtönzötteket támogató Anthony Robbins Alapítványnak adományozza.

Adatok
szerző
Anthony Robbins
cím
Egy barát üzenete
alcím
Hatékony útmutató életed irányításához
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2019
oldalszám
121
kötés
puha kötés
Cikkszám
761537
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!