Anthony William - Gyógyító médium - bővített kiadás

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Anthony William - Gyógyító médium - bővített kiadás
állapot
ÚJ
ISBN
9789635072125
RRP: 6 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 5 592 Ft
A vásárlás után járó pontok: 56 Ft
Részletek

A Gyógyító Médium könyvek New York Times bestseller szerzőjétől, íme az egészség forradalmát elindító könyv átdolgozott és bővített kiadása.

Anthony William, a gyógyító médium, több millió embernek segített meggyógyulni különböző betegségekből, most pedig visszatért a mindent elindító kötethez, amelyben először ismertette meg az olvasókkal a fentről származó gyógyító tudását, hogy a szélesebb tömegeknek is segíthessen válaszokat kapni, gyógyulni és visszaszerezni az életüket.

A közismert és sok embert érintő betegségek – mint a migrén, a Candida – mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat fedi fel az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban. Az orvostudományban forradalmian újnak számító módszerek olyan betegeknél hoztak fantasztikus és végleges gyógyulást, akik előtte pénzt és időt nem sajnálva jártak kezelésről kezelésre – eredménytelenül.

E nem mindennapi könyv átdolgozott kiadása még több immunerősítő támogatást nyújt, recepteket kínál és még több olyan megoldást tár elénk, amelyek segítenek a gyógyulásban, a betegségek utáni regenerálódásban mind testileg, mind lelkileg.

Ez a kötet kifejezetten a napjainkra szabott információkkal bővült:

  • hogyan kapcsolódnak valójában a vírusok a krónikus betegségekhez
  • frissített, adagolással ellátott étrend-kiegészítő listák a krónikus tünetekhez és állapotokhoz
  • 4 hetes mintamenü és 45 színes recept a gyógyító médium 28 napos gyógyító-tisztító kúrájához
  • lélekgyógyító és spirituális támogatás meditációkkal és gyakorlatokkal

Ismerd meg több mint harminc betegség és állapot valódi okát, melyek jelenleg nem megfelelően vannak értelmezve és kezelve. Tudd meg, milyen természetes gyógymódok jelenthetik a megoldást olyan betegségek hosszú sorára, melyek képesek megkeseríteni életünket, ideértve a Candidát, a migrént, a depressziót, a Lyme-kórt, a krónikus fáradtság szindrómát, a hormonális egyensúly felborulását, a sclerosis multiplexet, neurológiai és autoimmun betegségeket, krónikus gyulladásokat, a vércukorszint ingadozásait és rengeteg egyéb egészségügyi problémát.

A Gyógyító Médium által nyújtott gyógyító erő ma már bizonyított. Világszerte menedékként találtak rá erre az információra olyanok, akik addigra már mindent kipróbáltak, amit az orvostudomány és a kutatások kínálni tudtak.

Soha ne felejtsd el a gyógyulás felé tett lépéseid erejét!

Megérdemled a válaszokat. Megérdemled, hogy meglegyen a tudásod és az eszközeid ahhoz, hogy megvédhesd magad és a szeretteidet. Soha ne feledd: a gyógyulásért végzett munkádnak nagyobb jelentősége van, mint azt valaha gondolnád.” – Anthony William

Adatok
szerző
Anthony William
cím
Gyógyító médium
alcím
bővített kiadás
kiadó
Édesvíz
kiadási év
2021
oldalszám
445
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635072125
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!