Arkagyij Petrov - Szaturnusz - Az értelemhez vezető út

ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
13 db
Arkagyij Petrov - Szaturnusz - Az értelemhez vezető út
állapot
ÚJ
ISBN
9786158094702
RRP: 7 000 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 6 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

Idézetek:

"Ha ráhangolódunk a szellemi gyógyulásra, azzal erőteljes aktiváló impulzust küldünk az immunrendszernek. Az immunrendszer szellemi impulzussal való aktiválása segít az emberi szervezetnek, hogy ténylegesen megbirkózzon bármilyen egészségügyi problémával....
**********
Mi is az egész lényege? Amíg a sötét lények ki nem világosodnak, addig egész galaktikus területünk sötétségben marad. Ez az egész szakadás, hogy a rész az Egész ellen fordult, pont ott történt, az Orion csillagképben."
***************
Az emberek először gondolatban kezdenek öregedni: nem látnak már célt, értelmet életükben. Később aztán a testük is
hanyatlásnak indul. Hogy ezt megváltoztassuk, aktiválnunk kell a regeneráló folyamatokat, e folyamatok segítségével pedig
az ifjúság mátrixát. Ekkor lesz új élet új csillagává az ember, kiben minden egyesül, minden integrálódik.
***************

A kvantumvilágban az események nem folyamatosan, folytonos vonalként zajlanak, hanem ugrásokkal. Kvantumállapotban a tárgyak egyszerre több helyzetet is felvehetnek, vagyis párhuzamosan létezhetnek és cselekedhetnek. Ez vajon hogyan lehetséges? Úgy, hogy a tudatunk is kvantumelemekből áll: részecskékből és hullámokból.
***************
A Nap Fényének áramlata kristályszerkezetekként és szimbólumokként az emberi DNS fonalára van vésve. Minden ember belsejében ott fénylik e szimbólumok tüze, így kapcsolódunk az Örökkévalóság gondolatához.
***************
"...megosztják velünk, hogy már több alkalommal is beavatkoztak a világ eseményeinek menetébe, ...A belső szférából erős fénysugár vetül a külső szféra szektoraira, és kiszorítja a sötétséget. A sötétség igyekszik ellenállni, de a fény kitaszítja a Földre, többek között az Aesirek segítségével. A csóva a központból a szektorokra világít.
Rögtön az első egy nagyon sötét, teljesen fekete szektor: az oktatás szektora. Csupa hamis tudás, meghamisított történelem.
Az oktatási szektor után következőként a pénzügyi szektort világítja meg a fénycsóva. Nyugtalanság lesz úrrá, leginkább a bankszektoron.
Élelmiszeripar: kész forradalom. Az összes génmódosított élelmiszert a lefolyósejtbe hajítjuk. Élettel teli táplálékok bukkannak fel ismét.
Közmédia: hatalmas változások
Kulturális szektor:
Sportszektor: itt aztán van bőven sötétség, árnyékmintázat. De kezd már világosodni az egész.
Fegyveres biztonsági szektor: nagyon sötét terület. A közepe egyenesen fekete. Sűrű, alaktalan feketeség, a fényt sem engedi át. Ám az mégis utat tör oda is, az emberek lassacskán változni kezdenek.
Egészségügy: a közepén egy labilis képződmény, s belőle két kivezető út tűnik elő. Az egyik sötét, a másik világos. Megjelenik egy közös fényoszlop is:"

Adatok
szerző
Arkagyij Petrov
cím
Szaturnusz - Az értelemhez vezető út
kiadó
Örökkévalóság Kft
kiadási év
2018
oldalszám
388
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786158094702
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!