Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve

Raktáron
Raktárkészlet:
27 db
Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve
állapot
ÚJ
ISBN
9789632915609
RRP: 11 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 10 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft
Részletek

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére.
- A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.
- A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.
- A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.
- A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során.

Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

Adatok
cím
Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve
alcím
Total Wellness Publishing
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2021
oldalszám
495
kötés
flexi
Cikkszám
9789632915609
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!