Omraam Mikhaël Aïvanhov - Az Isteni mágia könyve

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Omraam Mikhaël Aïvanhov - Az Isteni mágia könyve
állapot
ÚJ
ISBN
9789632278186
1 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Aïvanhov mester spirituális tanításait bemutató sorozatunk első kötete a gyakorlati fehér mágiával foglalkozik. Miközben átfogó képet kapunk a mágikus világ törvényszerűségeiről, bepillantást nyerünk a láthatatlan erők természetébe és a fekete mágia veszélyeibe is. A könyv számos olyan “működő praktikát” is bemutat, aminek segítségével boldogabbá, spiritualisabbá tehetjük az életünket és egyúttal a világot is jobbá, szebbé és igazságosabbá tehetjük.

„Az igazi mágia, az isteni mágia az, amikor valamennyi képességünket és tudásunkat teljes egészében Isten Országának megvalósítására használjunk fel. Sajnos, nagyon kevés mágus jut el arra az igen magas szintre, ahol már magához a mágiához nem fűződik érdeke, már nem végez mágikus gyakorlatokat, és már nem akar szellemeknek, elementáloknak vagy szellemlényeknek parancsolni, hogy a segítségükkel valósítsa meg a személyes ambícióit, ha nem egyetlen ideál vezérli: az, hogy a fényben és a fényért cselekedhessen. Azokat, akik erre a szintre eljutnak, theurgosznak nevezik. Ők azok, akik teljes mértékben érdekmentesen tevékenykednek; az emberiség igazi jótevői.”

O. M. Aïvanhov tanításait eddig 80 kötetben adták ki Franciaországban, melyekből számos művet már 37 nyelvre lefordítottak. A mester életmű-sorozata magyarul a Szenzár Kiadó gondozásában jelenik meg.

Aivanhov portréOmraam Mikhaël Aïvanhov (1900–1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy: „A saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja – az által, hogy a saját maga javára cselekszik – egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.”

Adatok
szerző
Omraam Mikhaël Aïvanhov
cím
Az Isteni mágia könyve
kiadó
Szenzár Kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
178
kötés
puha kötés
Cikkszám
931902
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!