Az utolsó esküdt / Egy összeesküvés hálójában / Sorsfordító nyár / Vérvörös égbolt

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Az utolsó esküdt / Egy összeesküvés hálójában / Sorsfordító nyár / Vérvörös égbolt
760 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
John Grisham
Az utolsó esküdt
Glenn Meade
Egy összeesküvés hálójában
Susan Wilson
Sorsfordító nyár
Steve Hamilton
Vérvörös égbolt
Válogatott könyvek
antik (Reader's Digest), 2005
574 o., kemény kötés védőborítóval, jó állapotú
760.-
Részletek
John Grisham: Az utolsó esküdt
Willie Traynor 1970-ben a Mississippi állambeli Clantonba érkezik, és állást kap a helyi lapnál, amely nemigen szokott a gyászjelentéseknél izgalmasabb híreket közölni. Ám mindez megváltozik, amikor a város életét alaposan felkavarja az utóbbi évtizedek legsúlyosabb bűncselekménye. A Ford County Times hirtelen reflektorfénybe kerül, tudósítója pedig a nagy port felvert esetet próbálja felderíteni. Grisham eddigi legjobb munkája lebilincselő történet és egy megosztott közösség érzékeny ábrázolása egyben.

Glenn Meade: Egy összeesküvés hálójában
New Yorkban dolgozó Jennifer March ügyvédnőt a múlt szörnyű árnyai kísértik. Aznap, amikor az édesapjának nyoma veszett, brutális módon végeztek a családjával. Két évvel a rejtélyes események után megtalálják édesapja jégbe fagyott holttestét a svájci Alpokban. Jennifer Európába repül, hogy választ kapjon a bizarr gyilkossággal kapcsolatos kérdéseire. Az ügyvédnő azonban hamarosan az életben maradásáért küzd, miközben magánnyomozását végzetes összeesküvés hálója nehezíti.

Susan Wilson: Sorsfordító nyár
Gyermekkorában Kiley Harris legszívesebben mindig a család régi tengerparti házában nyaralt volna. Semmi sem érhetett a nyomába annak az időnek, amit a lány két jó barátjával, Mackkel és Graingerrel tölthetett. Csakhogy egy augusztusi napon, abban az évben, amikor a lány tizennyolc éves lett, felfoghatatlan tragédia történt. Húsz évvel később Kiley szorongva visszatér a tengerpartra, a sorsfordító nyár óta első alkalommal. Vajon felszakadnak-e a régi sebek? Vagy talán az élet megajándékozza az újrakezdés lehetőségével?

Steve Hamilton: Vérvörös égbolt
A tél közeledtével a michigani Paradise-ban élő Alex McKnight hozzáfog rönkfából készülő háza építéséhez. A munkában odzsibua indián barátja, Vinnie LeBlanc segít, aki egyben Alex szomszédja is. Ám amikor kiderül, hogy Vinnie fivére, Tom, nem tért vissza egy vadásztúráról, a két jó barát nekivág, hogy mielőbb a fiú nyomára bukkanjon. A keresés közben olyan döbbenetes felfedezést tesznek, amely komoly veszélybe sodorja mindkettőjüket. A feszült hangulatú krimi a kanadai vadonba viszi el az olvasót.
Adatok
Cikkszám
595358
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!