Barbara Taylor Bradford - Az elveszett fiú

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Barbara Taylor Bradford - Az elveszett fiú
1 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Részletek

Sir Maxim West, a dúsgazdag angol üzletember, majdnem belehal egy rabló támadásába. A lábadozása alatt van ideje végiggondolni az életét - vajon hol tévedt el, miért lett ő az elveszett fiú?
A harmincas évek Németországában született, a Westheim-bankház igazgatójának egy szem, imádott gyermekeként, de a nácizmus térhódítása tönkretette a szülők életét. Maximot Angliába menekítették, de ők nem élték túl a zsidóüldözést...
Az ötvenes években egyre nagyobb vagyona mellett egyetlen dologra vágyott: hogy feleségül vehesse a gyönyörű Anastasiát, a szőke, fehérorosz lányt. De amikor végre létrejön a házasság, a munkamániája gyorsan kikezdi a boldogságukat, és végül el is válnak.
Második felesége, a szép színésznő meghal egy balesetben, a harmadik boldogtalanná teszi, barátnője teherbe ejteti magát, hiába nem akar több gyereket a férfi. Az élete reménytelenül összekuszálódik, és ekkor éri a lövés.
A kórházban egyszer arra tér magához, hogy ágya körül áll az első és a harmadik felesége, a szeretője, a lánya, és volt nevelőnője, a pótanyja, aki segített kimenteni őt a náci Németországból. Vajon melyikük találja meg az elveszett fiút, melyikük teremt otthont neki?
A könyv más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címen

Adatok
szerző
Barbara Taylor Bradford
cím
Az elveszett fiú
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2014
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
632
kötés
puha kötés
ISBN
978-963-07-9560-9
Cikkszám
117843
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!