Barbara Taylor Bradford - Az elveszett fiú

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Barbara Taylor Bradford - Az elveszett fiú
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
978-963-07-9560-9
1 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

Sir Maxim West, a dúsgazdag angol üzletember, majdnem belehal egy rabló támadásába. A lábadozása alatt van ideje végiggondolni az életét - vajon hol tévedt el, miért lett ő az elveszett fiú?
A harmincas évek Németországában született, a Westheim-bankház igazgatójának egy szem, imádott gyermekeként, de a nácizmus térhódítása tönkretette a szülők életét. Maximot Angliába menekítették, de ők nem élték túl a zsidóüldözést...
Az ötvenes években egyre nagyobb vagyona mellett egyetlen dologra vágyott: hogy feleségül vehesse a gyönyörű Anastasiát, a szőke, fehérorosz lányt. De amikor végre létrejön a házasság, a munkamániája gyorsan kikezdi a boldogságukat, és végül el is válnak.
Második felesége, a szép színésznő meghal egy balesetben, a harmadik boldogtalanná teszi, barátnője teherbe ejteti magát, hiába nem akar több gyereket a férfi. Az élete reménytelenül összekuszálódik, és ekkor éri a lövés.
A kórházban egyszer arra tér magához, hogy ágya körül áll az első és a harmadik felesége, a szeretője, a lánya, és volt nevelőnője, a pótanyja, aki segített kimenteni őt a náci Németországból. Vajon melyikük találja meg az elveszett fiút, melyikük teremt otthont neki?
A könyv más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címen

Adatok
szerző
Barbara Taylor Bradford
cím
Az elveszett fiú
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2014
oldalszám
632
kötés
puha kötés
Cikkszám
117843
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!