Bartók Imre - A patkány éve

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Bartók Imre - A patkány éve
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
978-963-310-210-7
1 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

Mintha ezt a helyet már kezdettől fogva azért építették volna, hogy kísértetvárossá váljon. Lehetséges, hogy a történelem útmutatója milliókat söpörjön el hirtelen, ilyen elképzelhetetlenül rövid idő alatt? Lehetséges, hogy ez az egész hormonburleszk, ez a kicsinyességből, félelemből és szeretetfoszlányokból összeálló biofiziológiai nagyüzem egy csapásra semmivé váljon?
New York, a „világok keresztútja" hamarosan egy globális bioapokalipszis kiindulópontjává válik.
Az örökké nyüzsgő városban azonban ez egyelőre csak egy magányos, megkeseredett rendőrfelügyelőt aggaszt, aki hiába próbál valami rendszert felfedezni a növénnyé változtatott családok, brutális csonkolások és megmagyarázhatatlan terrorcselekmények kavalkádja mögött.
Ám a rendszer létezik, és legfőbb motorjai Kari, Ludwig és Martin, a három különleges képességekkel rendelkező óvilági gondolkodó. Miközben egyre közelebb kerülnek vezetőjük, a csábító és titokzatos Cynthia terveinek megvalósításához, kétségbeesetten próbálják leplezni egymás és a világ előtt saját elméjük széthullását - de vajon meddig sikerülhet ez egy olyan világban, ami nekik köszönhetően épp most fordul ki önmagából?
Bartók Imre könyve szédületes sodrású akcióregény, költői szépségű próza, kozmikus látomás a világvégéről, egyúttal megejtő diagnózis a barátság erejéről és a személyiség totális kiszolgáltatottságáról.

Adatok
szerző
Bartók Imre
cím
A patkány éve
alcím
Virágba borult világvége
kiadó
Libri Kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
573
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
434581
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!