Beck Andrea - A Titoktündér 4. - A Tündérek könyve

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Beck Andrea - A Titoktündér 4. - A Tündérek könyve
3 000 Ft
2 550 Ft
Kezdete: 2020.12.21   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Részletek

Ez a könyv a Titoktündér-sorozat negyedik eleme, mely az eddigiektől eltérően nem áll be az időrendi sorba, ugyanis az első rész olvasása után bárhová beilleszthető.
Aki már ismeri az első könyvből a főszereplőket és az alaptörténetet, bátran kezébe veheti ezeket a meséket, melyeken keresztül betekintést nyer a titoktündérek varázslatos világába. Most minden idők legérdekesebb történeteivel ismerkedhet meg, ezúttal más-más titoktündér által elmesélve.
A már jól ismert szereplőktől nem búcsúzunk, róluk eddig ismeretlen elbeszélések kerülnek napvilágra, de új barátokkal, titkokkal, varázslatokkal és útmutatásokkal gazdagodhatunk.
Aki az első részt követően időrendben haladt, és már olvasta a Titok Klubot, esetleg a Titok Akadémiát is, feltétlenül meg kell ismerkednie ezzel a könyvvel! Aki viszont még az elején jár, és csak most ismerte meg a Titoktündért, annak sem kell aggódnia, remekül fog szórakozni, bármelyik rész után kerüljön is erre sor!

A kalandok és a szereplők változatosak, a lényeg azonban megmaradt:
Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek a pozitív gondolkodásról, önbizalomról és megannyi másról, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen!

A sorozat eddig megjelent kötetei:
1. A Titoktündér
2. A Titoktündér – A Tündérek Könyve
3. A Titoktündér – A Titok Klub
4. A Titoktündér – A Titok Akadémia

Adatok
szerző
Beck Andrea
cím
A Titoktündér 4.
alcím
A Tündérek könyve
kiadó
Beck & Partners Mi. Kft.
kiadási év
2014
állapot
ÚJ
oldalszám
99
kötés
kemény kötés
ISBN
9786158006019
Cikkszám
275511
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!