Böjte Csaba - Párbeszéd a végtelennel

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Böjte Csaba - Párbeszéd a végtelennel
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789632273600
1 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

A Végtelen-sorozat utolsó kötetéhez érve itt az ideje, hogy kicsit visszamenjünk a kezdetekhez, no nem Ádámig, Éváig, hanem a könyv ötletének megszületéséig. Manapság szokás werkfilmet készíteni extraként, így egy „Hogyan készült?” írásban szeretném beavatni az Olvasókat a kulisszatitkokba.

Könyvsorozatunkkal hitünk legfontosabb igazságain szerettük volna végigvezetni az Olvasót, nem megkerülve a közvéleményt megosztó témákat sem. Ha kérdés van, szükséges, hogy válasz is legyen, érthető és életre váltható, a valós istenarcot a maga szépségében, jóságában megmutató, hogy azt megtekintve eldönthesse bárki, tudja-e őt szeretni és a szeretetét viszonozni.

Az ismeret és a fejlődés kulcsa a kérdőjel, még a felkiáltójelnek, a parancsnak, a felszólításnak, de a kérésnek is csak akkor van értelme, ha hozzátehetjük: „miért?”, „hogyan?”. Amit vagy akit nem ismerünk, igazán nem is tudjuk megszeretni. Isten útjait és az egyház tanítását érteni kell ahhoz, hogy el tudjuk fogadni, bár igaz az is, hogy vannak hittitkok, amelyekből csak annyit tudunk felfogni, mint egy hangya az emberből, akinek a tenyerén megpihent.

Adatok
szerző
Böjte Csaba, Karikó Éva
cím
Párbeszéd a végtelennel
alcím
Csaba testvér gondolatai az Istennel való mély és bensőséges kapcsolatról
kiadó
Helikon Kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
260
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789632273600A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!