Brian Tracy - Célok! - A célkitűzés kézikönyve

-10%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Brian Tracy - Célok! - A célkitűzés kézikönyve
állapot
ÚJ
ISBN
9786155030468
2 950 Ft
2 655 Ft
Kezdete: 2021.10.29   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

Valósítsd meg álmaidat!

Miért érik el bizonyos emberek az összes céljukat, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy jobb életük lesz? Brian Tracy megmutatja, merre vezet az út a szorongástól a kiteljesedésig. Módszerével több százezer sőt több millió ember jutott el a nincstelenség állapotából a nagy sikerekig. Ebben a könyvében olyan alapelveket mutat be, amelyekkel valóra válthatjuk álmainkat.

Egyszerű, erőteljes és hatékony rendszert állít fel a célok kitűzésére és elérésére. A módszer hatékonyságáról több mint egymillió ember tudna mesélni, akik rendkívüli dolgokat értek el vele.

A Tracy által vázolt huszonegy stratégia alkalmazásával te is képes leszel elérni bármilyen és bármekkora célt, amelyet magad elé állítottál. Megtanulhatod, hogyan mérd fel az erősségeidet, igazi értékeidet, és hogy mit akarsz valójában elérni az előtted álló években.

A szerző azt is megmutatja, hogyan építsd fel az önbecsülésedet és magabiztosságodat, hogyan bánj hatékonyan bármilyen problémával vagy akadállyal, hogyan küzdd le a nehézségeket, hogyan reagálj a kihívásokra, és hogyan haladj töretlenül a céljaid felé, bármi történjék is. És ami a legfontosabb: ebből a könyvből elsajátíthatsz egy olyan célkitűzési stratégiát, amely egész életedben jó szolgálatot tesz majd.

Brian Tracy hivatásos szónok, tréner, szemináriumvezető és tanácsadó, valamint a Brian Tracy international tréning- és tanácsadó cég elnöke, melynek székhelye a kaliforniai Solana Beach-en található. Mára könyveit, hangfelvételeit és videoszemináriumait harmincnyolc nyelvre fordították le, és ötvennyolc országban használják.

Adatok
szerző
Brian Tracy
cím
Célok! - A célkitűzés kézikönyve
alcím
Hogyan tudod megszerezni, amit csak akarsz - gyorsabban, mint gondoltad volna
kiadó
Bagolyvár Könyvkiadó
kiadási év
2014
oldalszám
216
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155030468
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!