Cami Walker - A szeretet ajándékai - Hogyan változtathatod meg önzetlen adakozással az életed

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Cami Walker - A szeretet ajándékai - Hogyan változtathatod meg önzetlen adakozással az életed
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
9789632973883
2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek

Egy hónappal az esküvője után a harminchárom éves Cami Walkernél szklerózis multiplexet állapítottak meg, ami alapjaiban rengette meg az életét. Az idegrendszerét megtámadó betegség miatt folyamatos orvosi kezelésre szorult, alig tudott járni, és a házassága óriási nyomás alá került. Mindennap újabb aggodalmak töltötték el: Tolószékben fogom végezni... Mindennek vége... Miért pont velem történik mindez?
Cami kilátástalan helyzetében szokatlan segítséget kapott egyik barátjától, egy afrikai füvesasszonytól. "Ajándékozz el huszonkilenc ajándékot huszonkilenc nap alatt! - így szólt a tanács. - Ha ajándékozol, arra összpontosítasz, mi mindened van, amit fel tudsz ajánlani másoknak, amivel segíteni tudsz, és ez végző soron rád is jó hatással lesz."

"A szeretet ajándékai" megindító és felejthetetlen történet arról, hogyan alakította át a nagylelkűség és az ajándékozás egy ember életét egyetlen hónap alatt. Cami legtöbb ajándéka valamilyen apróság volt - egy telefonhívás, aprópénz vagy akár egy papírzsebkendő. Az önzetlen tettek mégis óriási erővel bírtak.
Ez a kötet bebizonyítja, hogy a szeretet és a törődés drámaian változtathatja meg világképünket, s talán magát a világot is.

Adatok
szerző
Cami Walker
cím
A szeretet ajándékai
alcím
Hogyan változtathatod meg önzetlen adakozással az életed
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
304
kötés
kemény kötés
Cikkszám
464189
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!