Camilla Läckberg - Ártatlanok

Nincs raktáron
Camilla Läckberg - Ártatlanok
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
978-963-324-428-9
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

1974 nagyszombatján egy öttagú család nyom nélkül eltűnik a Fjällbacka partjainál fekvő Valö szigetéről. A kiérkező rendőröket különös látvány fogadja: a ház úgy fest, mintha a család - az ünnepi ebéd közepén egyszerűen felállt és távozott volna, magára hagyva az egyéves Ebbát, aki magányosan sírdogált az étkezőben.
Évtizedekkel később Ebba visszatér a szigetre, hogy felújítsa az egykor az apja által vezetett iskola épületét. Férjével nemrégiben veszítették el a kisfiukat, és most a munkába temetkezve próbálják feldolgozni a gyászt. Úgy tűnik azonban, valakinek nagyon az útjában vannak: egy éjszaka rájuk gyújtják a házat. Szerencsére csak az épületben esik kár, s folytatódhat a felújítás. Ám hamarosan újabb baljós esemény történik: amikor felszedik az étkező padlódeszkáit, emberi vér nyomaira bukkannak.
A nyomozást vezető Patrik Hedström és kollégái egyre biztosabbak abban, hogy a család egykori eltűnése és a mostani gyújtogatás összefügg. Természetesen a nyomozó feleségét, a nyughatatlan és mindig kíváncsi Erica Falckot is foglalkoztatja az ügy, s úgy érzi, csak akkor kaphat választ kérdéseire, ha egyre mélyebben ás a múltba

Adatok
szerző
Camilla Läckberg
cím
Ártatlanok
kiadó
Animus Kiadó
kiadási év
2016
oldalszám
388
kötés
puha kötés
sorozatcím
Skandináv krimik
Cikkszám
861086
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!