Camilla Läckberg - Jéghercegnő

Nincs raktáron
Camilla Läckberg -  Jéghercegnő
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
978-963-324-317-6
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

A fiatal nő a kádban feküdt. Körülötte a vízen jéghártya csillogott. Csuklói felvágva, a kövezeten vérfoltok. Így találnak rá a holtan is gyönyörű Alexre, akiről csakhamar kiderül, hogy nem magával végzett, hanem gyilkosság áldozata lett. Vajon kinek lehetett útjában ez a kiskorától fogva különösen viselkedő, visszahúzódó nő, akit férfiak és nők egyaránt csodálattal vettek körül? Arra lehet számítani, hogy hamar meglesz a tettes, hiszen a színhely egy tengerparti kisváros, ahol mindenki mindenkit ismer. Vagy csak úgy tűnik... Patriknak, a rendőrtisztnek és Ericának, az írónőnek azzal kell szembesülnie, hogy fogalmuk sem volt, kikkel élnek együtt, milyen titkokat rejtegetnek a takaros házak, s hogy ki volt valójában az áldozat, akit pedig gyerekkoruktól ismerni véltek.

Mit csinál egy nő, ha a férfi nem jön el a romantikus vacsorára? Hát felhívja! Imádkozott, hogy Alexnek ne az a megint divatos ötvenes évekbeli telefonja legyen, hanem egy új. Szerencséje volt. A konyha falán egy vadonatúj Doro lógott. Remegő kézzel megnyomta az Utolsó szám visszahívása gombot, és iszonyúan remélte, hogy Alex halála óta senki sem használta a telefont.
Kicsöngött. Hét csöngetés után éppen letette volna, amikor jelentkezett az üzenetrögzítő. Erica végighallgatta a szöveget, de a sípszó előtt letette. Az arca holtsápadt volt. Lassan a helyére akasztotta a kagylót. Szinte hallotta a fejében a kattogást, ahogy a kirakós darabjai a helyükre kerültek. Egyszerre pontosan tudta, mi tűnt el az emeleti hálószobából.

Camilla Läckberg 1974-ben született Fjällbackában, abban a kisvárosban, amely eddigi hat regényének helyszínéül szolgál. Közgazdászként végzett a göteborgi egyetemen, gyakorlatot is szerzett ezen a pályán, de ma már csak írásból él. Első könyve, a Jéghercegnő azonnal a svéd sikerlista élére repítette, amint további kötetei sem adták alább. 2005-ben Svédországban elnyerte Az Év írója címet. Az írónő Stockholm egyik külvárosában él, két gyermekével.

Adatok
szerző
Camilla Läckberg
cím
Jéghercegnő
kiadó
Animus Kiadó
kiadási év
2015
oldalszám
271
kötés
puha kötés
sorozatcím
Skandináv krimik
Cikkszám
776415
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!