Choa Kok Sui mester - Telepatikus önvédelem

Nincs raktáron
Choa Kok Sui mester - Telepatikus önvédelem
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638120924
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Valaki találkozik valakivel, és legyengültnek érzi magát a találkozástól. A házaló ügynök ránk tukmál egy terméket, amelyre nem volt semmi szükségünk. A dolgozót kellemetlen érzések fogják el, amikor belép az irodába. A titkárnő túlságosan agresszívnek találja a főnökét. Egy kolléga dühödten kikel magából az egyik értekezleten.
Amikor valaki a személyes terünk "szentélyébe" tolakszik, amikor az otthonunk elveszíti meghitt biztonságát, vagy a munkahelyünk telepatikus csatatérré változik, akkor ez a könyv nekünk szól! A szerző a telepatikus önvédelmi technikák valóságos kincsestárát tárja fel előttünk, amelyet sok évszázaddal ezelőtt a szellemi tanítók és a harcművészetek mesterei alkalmaztak.
Choa Kok Sui mester könyve egyszerű, hatékony és gyakorlati módszereket kínál azoknak a telepatikus problémáknak az orvoslására, amelyekkel mindenki találkozik. Megtanítja, hogyan védjük meg énünket a kibocsátott negatív gondolatoktól és a telepatikus védekező mechanizmusunkat az "ellentámadás és ellenvédekezés" módszereivel, hogyan szálljunk szembe a fekete mágiával, mit tegyünk akkor, ha valakit telepatikusan megszállnak - hogy csak néhányat említsünk a könyvből megtanulható technikák közül.
A könyv igazi szépsége abban rejlik, hogy a védekezés, az egyensúly és a harmónia univerzális és szent törvényeit a mindennapok gyakorlatában alkalmazza.

Adatok
szerző
Choa Kok Sui mester
cím
Telepatikus önvédelem
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2000
oldalszám
131
kötés
puha kötés
Cikkszám
9638120924
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!