Chris Kuzneski - A jóslat

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Chris Kuzneski - A jóslat
1 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek
Michel de Nostredame francia gyógyszerészt, közismert nevén Nostradamust valóságos kultusz övezi a tizenhatodik század óta. Hívei szerint történelemformáló eseményeket jövendölt meg - a londoni nagy tűzvészt, Napóleon és Hitler fölemelkedését és bukását, a Hirosimára mért atomcsapást. Noha sok mindent megtudtunk Nostradamusról az évszázadok során, jóslatainak legfontosabb gyűjteménye nem került elő... mostanáig.
Jonathon Payne-t és Dávid Jonest, a Különleges Erők egykori kommandósait, akik éppen egy jótékonysági estélyen vesznek részt a pittsburghi Tanulás Katedrálisában, felkeresi egy fiatal nő, aki régi nyelveken kódolt, érthetetlen üzenetet kapott. Találkozásukat megzavarja egy bérgyilkos, akit azért küldtek, hogy öljön meg mindenkit, aki tud a dokumentumról. Hajtóvadászat indul Payne és Jones után, akik kénytelenek visszavágni. Két földrészt és több száz évet átfogó kalandban kell megkeresniük a titkos szöveget, amely akár meg is változtathatja elképzeléseinket a jövőről.
Chris Kuzneski thrillerjeit húsz nyelvre fordították le negyven országban. Pennsylvaniában született, jelenleg Floridában él.
Adatok
szerző
Chris Kuzneski
cím
A jóslat
kiadó
Gabo Kiadó
kiadási év
2011
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
oldalszám
576
kötés
puha kötés
ISBN
9789636894924
Cikkszám
566776
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!