Cynthia Rogerson - Szeretlek, ég veled

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Cynthia Rogerson - Szeretlek, ég veled
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789630868303
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

A hangulatos skót kisváros, Evanton lakói között a sors kiszámíthatatlan módon szövi a szerelem és a barátság fonalát. Titkos szövetségese is van ebben, Ania, a házassági tanácsadó, aki szinte mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól. Egy nap azonban feltűnik a szerelem egy sármos férfi képében, és egyszeriben minden, amiben Ania hitt, idézőjelbe kerül. Miközben a saját életét próbálja összerakni, mások széteső házasságárra kell gyógyírt találnia, többek közt Rose és Harry kapcsolatára, akiknél a válás vagy az újrakezdés a tét.

Az irodalmi díjas írónő jellegzetes humorral és mély együttérzéssel megírt története bármelyikünkkel megeshetne. Szerethető szereplőivel együtt tanulunk szerelemről, hűségről és hűtlenség, egyszóval mindarról, ami számít.

"Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végigvitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő..." - Fejős Éva

Adatok
szerző
Cynthia Rogerson
cím
Szeretlek, ég veled
kiadó
Erawan Könyvkiadó
kiadási év
2013
oldalszám
292
kötés
puha kötés
Cikkszám
340716
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!