Daniel Silva - Az új lány

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Daniel Silva - Az új lány
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789635401208
1 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

„LENYŰGÖZŐ LETEHETETLEN THRILLER, MELY A MAI KÖZEL-KELET NAPI POLITIKÁJÁN ALAPUL, UGYANAKKOR AZ UNIVERZÁLIS EMBERI TRAGÉDIÁK MEGMUTATÁSA TESZI MÉLY ÉRTELMŰVÉ."
(BOOKLIST)
SÍLVA AZ ÚJ LÁNY
Ami egyszer megtörtént, azt nem lehet meg nem történtté
tenni
Az előkelő svájci iskolában rejtély övezi annak a diáknak a kilétét, aki egy reggel államfőhöz méltó autókonvojjal érkezett. Állítólag egy gazdag nemzetközi üzletember lánya, de apja valójában Khalid bin Mohammed, a szaúd-arábiai trónörökös. A férfit korábban ünnepelték bátor reformjai miatt, mára azonban gyanakvás övezi egy másként gondolkodó újságíró meggyilkolásában játszott szerepéért. Amikor brutális módon elrabolják a gyermekét, az egyetlen emberhez fordul, akiben megbízik: találja meg a lányt, amíg nem késő.
Gábriel Állon, az izraeli hírszerzés legendás főnöke egész életét a terroristák elleni harccal töltötte, beleértve az épp Szaúd-Arábia által pénzelt gyilkos dzsihádistákat. Khalid herceg megesküdött, hogy megszakítja a kapcsolatot a királyság és a radikális iszlamisták között, egyedül ezért tartja őt Gábriel értékes, ámbár korántsem tökéletes partnernek. Furcsa szövetségesekké válnak egy halálos, titkos háborúban, melyet a Közel-Kelet fölötti ellenőrzés megszerzéséért vívnak. Mindkét férfi tömérdek ellenséget szerzett már eddig is, és ha elbuknak, mindketten elveszíthetnek mindent, ami fontos számukra az életben
„ELSŐRANGÚ AZOKNAK, AKIK SZERETIK A NAGYSZERŰ KÉMTÖRTÉNETEKET, DÁNIEL SILVA FESTMÉNYRESTAURÁTOR MESTERKÉME, GÁBRIEL ÁLLON FELÉR IAN FLEMING 007 ES ÜGYNÖKÉVEL." (THE DAILY NEWS)

Adatok
szerző
Daniel Silva
cím
Az új lány
alcím
A legújabb Gabriel Allon-thriller
kiadó
Vinton Kiadó Kft.
kiadási év
2020
oldalszám
400
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635401208
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!