Deepak Chopra - Az élet hét törvénye

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Deepak Chopra - Az élet hét törvénye
állapot
ÚJ
ISBN
9789635070060
4 490 Ft
3 592 Ft
Kezdete: 2021.07.02   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

HA BÁRMIKOR ÚGY ÉRZED, HOGY A RÉGI, MEGSZOKOTT MÓDON REAGÁLNÁL, KÉRDEZD MEG MAGADTÓL:

„A MÚLTAM RABJA VAGY A JÖVŐM ÉPÍTŐJE AKAROK LENNI?”

A siker és a gazdagság nem feltétlenül kemény munka eredménye – sokkal inkább hét ezoterikus törvénynek köszönhető. Erről a hét törvényről és mindennapi életünkben történő alkalmazásukról szól a könyv.

A sikernek sok arca van: az anyagi gazdagság csak az egyik összetevője. A jó egészséget, az erőt, az életkedvet, a kapcsolatok kiteljesítését, a teremtő szabadságot, az érzelmi és lelki kiegyensúlyozottságot, a jó közérzetet és a gondolatvilág békéjét is magában foglalja.

AZ ÉLET HÉT TÖRVÉNYE világhírű bestseller ezen exkluzív kiadásán keresztül könnyen megismerkedhetünk Chopra legfőbb tanításaival. Ha elvégezzük a fejezetek végén található napi gyakorlatokat is, képesek leszünk erőlködés nélkül szert tenni a korlátlan bőségre, és minden törekvésünkben megtapasztalhatjuk a sikert!

Az élet hét törvényének mindegyike hatalmas erőt jelent, általuk önmagunk mesterévé válhatunk. A törvények egyben az élet szellemi irányelveit is képviselik, így életünket egyre tartalmasabbá, örömtelivé és minden tekintetben bővelkedővé teszik.

ABBAN A PILLANATBAN, HOGY HOZOL EGY DÖNTÉST, MEGVÁLTOZTATOD A JÖVŐT!

Adatok
szerző
Deepak Chopra
cím
Az élet hét törvénye
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
184
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635070060
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!