Deepak Chopra - Az élet hét törvénye

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Deepak Chopra - Az élet hét törvénye
3 690 Ft
3 136 Ft
Kezdete: 2020.05.01   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
Részletek

HA BÁRMIKOR ÚGY ÉRZED, HOGY A RÉGI, MEGSZOKOTT MÓDON REAGÁLNÁL, KÉRDEZD MEG MAGADTÓL:

„A MÚLTAM RABJA VAGY A JÖVŐM ÉPÍTŐJE AKAROK LENNI?”

A siker és a gazdagság nem feltétlenül kemény munka eredménye – sokkal inkább hét ezoterikus törvénynek köszönhető. Erről a hét törvényről és mindennapi életünkben történő alkalmazásukról szól a könyv.

A sikernek sok arca van: az anyagi gazdagság csak az egyik összetevője. A jó egészséget, az erőt, az életkedvet, a kapcsolatok kiteljesítését, a teremtő szabadságot, az érzelmi és lelki kiegyensúlyozottságot, a jó közérzetet és a gondolatvilág békéjét is magában foglalja.

AZ ÉLET HÉT TÖRVÉNYE világhírű bestseller ezen exkluzív kiadásán keresztül könnyen megismerkedhetünk Chopra legfőbb tanításaival. Ha elvégezzük a fejezetek végén található napi gyakorlatokat is, képesek leszünk erőlködés nélkül szert tenni a korlátlan bőségre, és minden törekvésünkben megtapasztalhatjuk a sikert!

Az élet hét törvényének mindegyike hatalmas erőt jelent, általuk önmagunk mesterévé válhatunk. A törvények egyben az élet szellemi irányelveit is képviselik, így életünket egyre tartalmasabbá, örömtelivé és minden tekintetben bővelkedővé teszik.

ABBAN A PILLANATBAN, HOGY HOZOL EGY DÖNTÉST, MEGVÁLTOZTATOD A JÖVŐT!

Adatok
szerző
Deepak Chopra
cím
Az élet hét törvénye
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
184
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635070060
Cikkszám
700188
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!