Deliága Éva, Lovász Hajnalka - Mit kezdjünk az akaratossággal? - Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék

-30%
Nincs raktáron
Deliága Éva, Lovász Hajnalka - Mit kezdjünk az akaratossággal? - Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék
állapot
ÚJ
ISBN
9786155281464
2 690 Ft
1 883 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

A pszichológus-pedagógus szerzőpáros könyve kettő az egyben: szülőknek szóló, gyakorlatias szemléletű pszichológiai útmutató és óvodás-kisiskolás gyerekeknek szánt kreatív segítő mesegyűjtemény.
Deliága Éva évtizedes pszichológusi praxisa tapasztalatai alapján állította össze azt a módszercsokrot, amelyet már több száz család tesztelt és igazolt vissza. A dackorszakon is túlnyúló, óvodás- és kisiskoláskorban megnyilvánuló akaratosság szelíd feloldására szolgáló eszköztár kialakításánál figyelembe vette, hogy az eltérő személyiségű szülőknél és gyermekeiknél szituációtól függően más-más megoldás működhet.

Lovász Hajnalka finom humorral átszőtt, kalandos meséin keresztül pedig szimbolikus módon válik átadhatóvá az akaratosság, az ellenszegülés, a konfrontatív egymásnak feszülés békés feloldásának több módja. Lehetséges mintát kapunk néhány jellegzetes probléma kezelésére, amellyel sok szülő szembesül a mindennapok során. A pedagógus szerző nagy beleérzéssel és gyöngédséggel segíti a helyzetek empatikus megoldásában az olvasó felnőttet - és a mesék kis hallgatóját.

Adatok
szerző
Deliága Éva, Lovász Hajnalka
cím
Mit kezdjünk az akaratossággal?
alcím
Pszichológiai útmutató + dacszelídítő mesék
kiadó
Kulcslyuk Kiadó
kiadási év
2017
oldalszám
108
kötés
kemény kötés
Cikkszám
773735
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!