Dömők Szilvia, Gottlieb Éva - Érettségi - Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - online hanganyaggal

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dömők Szilvia,  Gottlieb Éva - Érettségi - Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - online hanganyaggal
állapot
ÚJ
ISBN
9789635780280
RRP: 3 890 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek

A német nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga a Közös Európa Referenciakeret B2-es nyelvi szintjének felel meg.

Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, figyelembe veszi az új, 2020-as NAT-ban rögzített változásokat, melyek az élő idegen nyelv érettségi vizsgakövetelményeit érintik, különös tekintettel a témakörökre. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.

A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.

A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a német emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.

Tanít és visszajelzést ad - magabiztossá tesz!
A tanulók a feladatsorok segítségével felkészülhetnek az emelt szintű német nyelvi érettségi írásbeli részére.

Mit is tartalmaz pontosan?
- 10 teljes tesztsort
- hasznos tanácsokat a felkészüléshez
- megoldókulcsot

Adatok
szerző
Dömők Szilvia, Gottlieb Éva
cím
Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára - online hanganyaggal
kiadó
Klett Kiadó
kiadási év
2022
oldalszám
236
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635780280
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!