Donald James - Vadim

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Donald James - Vadim
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9637118330
1 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

A trilógia befejező részében Konsztantyin Vadim Amerikába utazik, ahol nemcsak az elnökválasztás küzdelmeibe keveredik bele, hanem egy brutális gyilkosságsorozat tettesét is meg kell találnia.

A polgárháború már a múlté, de Oroszország továbbra sem lélegezhet fel. Tébécéjárvány ütötte fel a fejét, ezrek és tízezrek pusztulnak el. A zavaros helyzetet a bűnszövetkezetek a saját hasznukra fordítják, milliók menekülnek el az országból.

Vadim is Amerikába tart, de neki feladata van. Egy új csatárt kell vásárolnia a Dinamó Murmanszk csapatának. De New Yorkban az elnökválasztás előtt néhány héttel oroszellenes zavargások törnek ki.

Vadim hirtelen az egyik elnökjelölt mellett találja magát, és szokatlan feladatot kap: meg kell védenie Ben Rushton feleségét. Az asszonyt azonban bizarr módon meggyilkolják, és Rushton megbízására Vadim nyomozni kezd a brutális gyilkos után. Egyre jobban belegabalyodik az összeesküvés hálójába, aminek köszönhetően a gyilkos áldozatainak száma csak nő. Van valaki, akinek semmi sem drága, hogy Rushton legyen az elnök. Vadim a nyomába ered, de még csak nem is sejti, mi vár rá az út végén.

Adatok
szerző
Donald James
cím
Vadim
kiadó
Agave
kiadási év
2006
oldalszám
430
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789637118333
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!