Donna VanLiere - A karácsonyi cipő

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Donna VanLiere - A karácsonyi cipő
2 690 Ft
2 286 Ft
Kezdete: 2019.05.13   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft
Részletek

Robert sikeres ügyvéd, akinek megvan mindene, amit ebben az életben kívánhat és mégis nincstelen. Mivel kizárólag csak az anyagi javakra és a karrierjére összpontosított, veszélybe került a házassága. Elveszítette feleségét Kate-et, két kislányát, és végső soron saját magát is A nyolcéves Nathan rajongva szeretett édesanyja, Maggie, rákos. Nathan és családja egyszerű, mégis teljes életet él, kihasználva minden együtt töltött pillanatot
Karácsony éjjelén Robertet és Nathant egészen véletlenül sodorja egymás mellé a sors mindketten ajándékot vásárolnak. Robert egy olyan család számára, akiket már alig ismer, Nathan pedig az édesanyjának, akit hamarosan elveszít. Ez a találkozás mindkettejük életét örökre megváltoztatja, hiszen Robert megtanul egy nagyon fontos igazságot: néha a legkisebb dolgoknak van a legnagyobb hatása. 
A karácsonyi cipő egy történet az emberségről, arról, hogy milyen mélyebb jelentőséggel bírhatnak a szerencsés véletlenek, és hogy miképpen változtathatja, vagy akár mentheti meg életünket egy nálunk sokkal magasabb erő.

Adatok
szerző
Donna VanLiere
cím
A karácsonyi cipő
kiadó
Lazi Kiadó
kiadási év
2016
állapot
ÚJ
oldalszám
150
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632673196
Cikkszám
613956
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!