Dr. Bruce H. Lipton - Tudat a belső teremtő

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Dr. Bruce H. Lipton - Tudat a belső teremtő
4 490 Ft
3 816 Ft
Kezdete: 2021.01.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 76 Ft
Részletek

IMMÁR BIZONYOS, HOGY GONDOLATAINK ÁTPROGRAMOZÁSÁVAL SZERVEZETÜNKÖN IS VÁLTOZTATHATUNK!

Dr. Bruce Lipton immár a témában klasszikusnak mondható könyve sarkaiból fordíthatja ki a tudományt. Itt az ideje, hogy búcsút intsünk az elképzelésnek, miszerint az életet a gének szabályozzák, és felnyissuk szemünket az valóságra: gondolataink ereje az a titokzatos erő, melynek jelenléte alakítja fizikai életünket.

A szerző – neves sejtbiológus – nem csupán felfedi a rég keresett hiányzó láncszemet anyag és tudat között, de képekkel és példákkal bizonyítja, hogy nem a gének és a DNS szabályozzák az életfolyamatokat, hanem bizonyos sejten kívüli tényezők.

DR. Lipton olyan megdöbbentő felfedezéseket oszt meg velünk, melyek tanúsítják, hogy a gondolatok a szervezet valamennyi sejtjére hatással vannak. Természetüktől függően pozitív vagy negatív erőteret gerjesztenek a test körül, így befolyásolva személyes életünket, egészségünket.

„Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő.”

Dr. Bruce Lipton Az Élő Mátrix című film egyik szakértője

A könyv a hazánkban 2006-ban azonos címmel megjelent mű új, bővített és átdolgozott kiadása.

Adatok
szerző
Dr. Bruce H. Lipton
cím
Tudat a belső teremtő
alcím
Engedd szabadjára a tudatodban rejlő csodálatos teremtő erőt
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
310
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635299447
Cikkszám
804295
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!