Dr. Máté Gábor - Szétszórt elmék - A figyelemhiány zavar új gyógymódja

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Dr. Máté Gábor - Szétszórt elmék - A figyelemhiány zavar új gyógymódja
állapot
ÚJ
ISBN
9789635720149
RRP: 3 999 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

3 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

Népbetegség a figyelemzavar és a hiperaktivitás? Vagy csak a gyerekek szenvednek tőle? Honnan ered és hogyan gyógyítható?
A világhírű magyar lélekgyógyász nemcsak magát tartja figyelemzavarosnak, de három gyermekét is hiperaktív figyelemzavarral diagnosztizálták. Nem csoda hát, ha a téma mélyére akart hatolni, meg akarta ismerni a betegség eredetét, hogy közelebb kerüljön a gyógyításához is. A Szétszórt elmék gyökeresen új szemlélettel közelíti meg ezt a sokakat érintő témát, valamint új módszereket is kínál, hogy segítsen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a figyelemzavar és a hiperaktivitás okozta gondokkal.
A Szétszórt elmékben dr. Máté Gábor bebizonyítja, hogy a figyelemzavar nem örökletes betegség, hanem visszafordítható károsodás. Rávilágít, hogy a figyelemzavaros agyban az érzelmek és a figyelem kontrolljáért felelős területek nem fejlődnek ki kisgyerekkorban - és azt is, hogy miért. Megtudhatjuk, hogy élettapasztalatunk pszichológiai "terméke" - már az anyaméhen belül is! -, hogy a figyelmünk elterelhető, hogy gyakran "kikapcsolunk". A kötet a szülőknek segít megérteni, miért tikkelnek a figyelemzavaros gyerekek, az ezzel a problémával küzdő felnőtteket pedig rávezeti, hogyan értelmezhetik érzelmeiket és saját viselkedésüket.
A Szétszórt elmék reménnyel töltheti el az olvasót, hogy a figyelemzavaros felnőtteknek is jók az esélyei a gyógyulásra. Olyan programot ajánl, amely segítségével gyerekekben és felnőttekben egyaránt előidézhető ez a pozitív változás.

Adatok
szerző
Dr. Máté Gábor
cím
Szétszórt elmék
alcím
A figyelemhiány zavar új gyógymódja
kiadó
Open Books
kiadási év
2021
oldalszám
382
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635720149
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!