Duncan Shelley - Domínium - Árnyékszingularitás 1.

-15%
Nincs raktáron
Duncan Shelley - Domínium - Árnyékszingularitás 1.
3 999 Ft
3 391 Ft
Kezdete: 2019.12.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

2050 - a világot gigacégek uralják, az állások többségét szoftverek és robotok töltik be. Magyarország lakossága 25 millió fő. Az ország a szociális katasztrófa szélén áll. Az ősi magyar törzsek rangrejtve tengetik életüket, visszahúzódva az utolsó természetvédelmi övezetekbe, bioélelmiszereket és kézműves termékeket előállítva egy zsugorodó piacon. Mágiájuk a természetből ered, melyet minden erdőirtás, minden beépítés egyre gyengébbé tesz.
Stephen Crew Barrows, a kelet-európai céges domínium ura, a térség kormányainak munkaadó gazdája miközben birodalma északi határainak bővítésén dolgozik, meg akarja szerezni Dévai Gyöngyvértől azt az új találmányt, ami radikálisan felgyorsítja a növények fejlődési ciklusát. Terve azonban nemcsak a Gyöngyvér vezette budapesti középvállalat, a DataGenForm érdekeibe, de a Tarján törzs komoly ellenállásába is ütközik. A harc elkerülhetetlenné válik: az ősi tudáson alapuló mágia csap össze a legfejlettebb technológia fegyverarzenáljával.
Duncan Shelley, a nagy sikerű Az elme gyilkosai trilógia szerzője ezúttal hazai keretek között mutatja be a posztmodern emberiséget irányító látható és láthatatlan hatalom összecsapását.

Adatok
szerző
Duncan Shelley
cím
Domínium
alcím
Árnyékszingularitás 1.
kiadó
Szenzár Kiadó
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
412
kötés
puha kötés
ISBN
9789634792413
Cikkszám
955420
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!