David Duke - Ébredésem - Faj és valóság

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
David Duke - Ébredésem - Faj és valóság
3 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
Részletek
Az Ébredésem egy önéletrajzi formában megírt értekezés. A faji felfogáshoz vezető utam története, amelyet fiatalemberként az 1960-as évek közepén kezdtem meg. Alapfelfogásom nagy része ennek az évtizednek a végére már kirajzolódott, ám az emberfajtákkal kapcsolatos tudásom nagyban elmélyült az elmúlt 30 év során. Az 1960-as évektől nagy mennyiségű új tudományos és politikai anyag vált hozzáférhetővé. A megértéshez vezető utam elbeszélése során nem akarom azt a benyomást kelteni az olvasóban, hogy az általam idézett adatok és tanulmányok már a ‘60-as években is megvoltak. Elbeszélésembe jelenkori adatokat és dokumentációkat is beleszövök, így az olvasó a legfrissebb információkból is nyerhet. ...

Ez a könyv megkérdőjelezhet számos, manapság bevett hiedelmet az olvasóban. Éppen ezért csatolok sok-sok idézetet a főbb tekintélyektől ahelyett, hogy csak utalnék rájuk. Sokkal erőteljesebben szólnak, mint az én észrevételeim, így ezeket a szövegben behúzom és megvastagítom. Az örökké vitatkozó zsidó kiadványokra való tekintettel szándékosan és elsődlegesen zsidó forrásokat használok. Arra bátorítom Önt, hogy nézze át ezeket alaposan, mert bámulatba fogják ejteni.

Az emberfajták témájában tett ébredésem elbeszélése során bepillantást engedek Önöknek a valódi világba, amelyet oly sokáig elsötétített a sajtó. Bárcsak népünk túlélésének tudományos és politikai alapját jelentené, és bárcsak útjelző lenne a csillagokba vezető evolúciós utunkon!”

David Duke

„A világtörténelem kulcskérdése a faji kérdés... minden a faj, nincs más valóság”
Benjamin Disraeli
Adatok
szerző
David Duke
cím
Ébredésem
alcím
Faj és valóság
kiadó
Gede Testvérek
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
269
kötés
kemény kötés
ISBN
9789639298835
Cikkszám
664012
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!