Eckhart Tolle - Most hatalma kártya - 50 lapos kártya dobozban

Nincs raktáron
Eckhart Tolle - Most hatalma kártya - 50 lapos kártya dobozban
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft

 

Részletek

Eckhart Tolle bölcsességét inspiráló kártyák formájában vehetjük kezünkbe. A lapokon olvasható meditációk és megerősítések elősegítik a napi tudatosságunkat.

Témáik egytől egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert. Húzzunk egy lapot váratlan helyzetekben, vagy kezdjük azzal napjainkat, hogy megnyílunk egy kártya csodálatos üzenetének! Még jobb, ha kitesszük a lapot az asztalunkra vagy a kártya dobozára helyezzük, amelyet kifejezetten erre a célra terveztük! Így egész nap hathat ránk felemelő energiája, ami segíti a kapott útmutatás gyakorlati megvalósítását.Kiváló ajándék bárkinek, aki lelki támaszt keres, vagy bölcs dolgokat szeretne tanulni.


Eckhart Tolle világhírű spirituális tanító és író, aki számos előadást tartott már, melyek legfőbb témái a megerősítések és lelki gyakorlatok voltak. Eckhart mély, mégis egyszerű tanításai számtalan embernek segítettek szerte a világon belső békére és nagyobb beteljesülésre találni az életükben.

Adatok
szerző
Eckhart Tolle
cím
Most hatalma kártya
alcím
50 lapos kártya dobozban
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
kötés
papírdobozban
ISBN
5999882277288
Cikkszám
396684
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!