Újonnan meg-igazított 's bővített egyptomi álmoskönyv

Nincs raktáron
Újonnan meg-igazított 's bővített egyptomi álmoskönyv
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9633364728
640 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

"Az itt következendő magyarázatok nem csalhatatlan jelentések: hanem csak elmés hozzávetések: mint p. o. ludhust enni, jó, kivált egészséges embernek. Aranyod, ha  zsebedben vagyon, igen jó, aranyos ruhát viselni, tisztesség, sat. e félék megmutatják mennyiben légyen igaza e könyvecskének" Ennél sokkal mélyebb érvelést Kiadónk sem tud e reprint-kiadás indokául prezentálni korunk szigorú elméinek. Egy biztos: e magyarázatok édes-naiv bájukkal, akaratlan humorukkal remek szórakozást nyújtanak öregnek és fiatalnak, férfinak és asszonynak egyaránt. Sőt, mi több: a könyvecske záradékában a Szerencse Tábla a betűk és számok kabalisztikus kapcsolatára is fényt derít, miáltal korunk emberének is egyszeribe hasznos lesz e könyvecske, főleg a lottózók számára, ugyanis ezt írja a Szerencse Tábla, "mellyben feltaláltatik, hogy mindegyik betü micsoda számot foglal magába, és hogy az álomban látott dolgodat, mellyik számmal lehessen legbiztosabb szerencsével a Lotteriába betenni következő kezdő betüikre figyelmezz." Ekkora pénzügyi szenzációt a mai, gazdasági gondokkal küzdő olvasók számára csak ajánlani lehet.

Adatok
cím
Újonnan meg-igazított 's bővített egyptomi álmoskönyv
alcím
Az 1231-dik kiadás szerént, melyben az álmok jelentésén kívül számok is találtatnak, hogy azokkal a a' Lotteriában kiki szeretsét próbálhasson.
kiadó
Képzőművészeti Kiadó
kiadási év
évszám nélkül
oldalszám
48
kötés
puha kötés
megjegyzés
kopottas borító
kiegészítő információk
Reprint kiadás. Az eredeti könyv 1831-ben, Pesten jelent meg Bucsánszky Alajos kiadásában. Nyomatott Landerer Anna betűivel. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Cikkszám
919300
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!