Érettségi – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára + Ingyenes Applikáció

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Érettségi – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára + Ingyenes Applikáció
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

Kiknek szól?

 

  • középiskolai diákoknak önálló felkészüléshez
  • tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

Mi is ez a kiadvány?

Az angol nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B2-es szintjének felel meg.

Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?

Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.

A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.

A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva az angol emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.

Online kiegészítések

  • Online kitölthető tesztek a Gyorsteszt fülön elérhetőek.

 

Tanít és visszajelzést ad – magabiztossá tesz!
A tanulók a feladatsorok segítségével felkészülhetnek az emelt szintű angol nyelvi érettségi írásbeli részére.

 

Mit is tartalmaz pontosan?

  • 10 teljes tesztsort
  • Hasznos tanácsokat a felkészüléshez
  • Megoldókulcsot
  • A feladatokhoz tartozó hanganyagok ingyenesen elérhetőek honlapunkon, vagy az ingyenes applikáció segítségével letölthetőek az okostelefonokra.
Adatok
szerző
Pojják Klára, Ván Judit
cím
Érettségi – Angol – Feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára + Ingyenes Applikáció
kiadó
Raabe Klett Kft
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
264
kötés
puha kötés
ISBN
9786155824289
Cikkszám
418977
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!