Eric van Lustbader - San - A hatalom hegye

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Eric van Lustbader -  San - A hatalom hegye
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-548-367-8
720 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek

San - kínaiul azt jelenti: hegy. Konkrét és átvitt értelemben ezt a hegyet, a Sant kell megmásznia Jake Marocne, a szerző előző kötetéből, a hatalmas tetszést aratott Dzsianból megismert férfinak, immár zuannak, a tajpanok tajpanjának.

Jake Marocra számos halálos ellenség fenekedik: mindenre elszánt KGB-sek, gyilkos japán jakuzák, a San-vidék kegyetlen kiskirályai, Kína hatalmasai. A tét nem csekély: a világ jövőjéről van szó, amit valami titokzatos fenyeget. Ki kell először deríteni, miben rejlik a veszély. Tervek, ellentervek, csapdák születnek a titok megvédésére illetve megszerzésére.

Lustbader, szokásához híven, nemcsak nagyszerű, pergő, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag kötetet ad az olvasó kezébe, hanem kitűnő háttérrajzot is. E kötet révén számos olyan dologról szerezhetünk ismereteket, amelyek oly titokzatossá és varázslatossá teszik a Távol-Keletet: különös szokásokról, Európában ismeretlen erőkről, a kung-fu és a karate titokzatos forgásairól, a csí, a dahei és a ba-mahk erejéről, a feng-shui mesterek tudományáról

Adatok
szerző
Eric van Lustbader
cím
San - A hatalom hegye
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
1996
oldalszám
278
kötés
kemény kötés
Cikkszám
841910
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!