Erica Spiegelman - Élet-újratervezés - Praktikus életvezetés munkafüzettel

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
7 db
Erica Spiegelman - Élet-újratervezés - Praktikus életvezetés munkafüzettel
4 990 Ft
4 241 Ft
Kezdete: 2020.05.01   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
Részletek

Erica Spiegelman addiktológus és motivációs tréner. ÉLET… ÚJRATERVEZÉS című könyve és a hozzá tartozó munkafüzet azoknak szól, akik eldöntötték, hogy szeretnék megismerni, megérteni, majd végérvényesen félreállítani a jóllétük útjában álló mentális akadályokat.

A könyvből elsajátíthatod azt a módszert, melynek segítségével önerőből pozitív irányba terelheted az életed. A szerző olyan ismeretanyagot és gyakorlati útmutatót állított össze számodra, amely részletes útmutatóul szolgál, így magad is könnyedén feltérképezheted, milyen régi beidegződések szabotálják sikereid, személyes boldogulásod az életben. Hatalmas lépést tehetsz az önismeret útján, Erica Spiegelman azonban nem engedi el ezen a ponton a kezed, tovább vezet céljaid felé. Miután felfedezted egyéni jellemzőidet, a munkafüzet gyakorlatait felhasználva egyszer s mindenkorra eltörölheted a mentális blokkokat, valamint azt is megtanulhatod, hogyan helyettesítsd őket olyan mintákkal, amelyek valóban hasznodra válnak.

Hamarosan megtapasztalod, hogy működik a technika a gyakorlatban. Az agyunk rejti a megoldás kulcsát. Ez a csodálatosan rugalmas szerv folyamatosan fejlődik, tanul és alkalmazkodik. Segítségével bármikor új irányt szabhatunk életünknek, mégpedig úgy, hogy szisztematikusan, a megfelelő ismeretek birtokában átprogramozzuk agyi idegpályáinkat. Ha ez idáig nem merültél el a mentális programozás témájában, itt az ideje, hogy többet is megtudj a terület egyik legelismertebb szakértőjétől, Erica Spiegelmantől!

Adatok
szerző
Erica Spiegelman
cím
Élet-újratervezés
alcím
Praktikus életvezetés munkafüzettel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2019
állapot
ÚJ
oldalszám
279
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635070091
Cikkszám
268346
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!