Esther és Jerry Hicks - A vonzás törvénye

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Esther és Jerry Hicks - A vonzás törvénye
állapot
ÚJ
ISBN
9789635296262
4 490 Ft
3 592 Ft
Kezdete: 2021.09.15   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGTEREMTSD AZOKAT AZ ÉLMÉNYEKET ÉS TAPASZTALATOKAT, MELYEKRE MINDIG IS VÁGYTÁL?

Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.
Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak.
Valahol a tudatod legmélyén, elméd egy fontos területén elültetted a vágyat arra, hogy megkapd ezt az üzenetet, máskülönben ez a könyv soha nem talált volna utat hozzád. Éppen most alkotod meg, aminek megteremtését elhatároztad: nagy változást hozni az életedbe!

Adatok
szerző
Esther és Jerry Hicks
cím
A vonzás törvénye
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2021
oldalszám
243
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635296262
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!