Fábián Janka - Julie Könyvkuckója

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Fábián Janka - Julie Könyvkuckója
állapot
ÚJ
ISBN
9789634338109
3 999 Ft
3 599 Ft
Kezdete: 2021.05.13   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

A könyvárus lány című regényben megismert Julcsi elvesztette szüleit az 1956-os forradalomban, nővére, Gitta pedig nyomtalanul eltűnt. Amerikában talál új otthonra, családra és igaz barátnőre, a lángvörös hajú, nagyszájú, nyughatatlan, magyar származású Ágira.
A két lány együtt éli meg a kamaszkor örömeit és bánatait, és vág neki a felnőtt létnek. Ági újságíró lesz, Julcsi pedig valóra válthatja gyerekkori álmát: saját könyvesboltjában árulhatja a szívének oly kedves irodalmi műveket. Aztán az élet és a történelem úgy hozza, hogy útjuk egy időre elválik. A kalandvágyó Ági Saigonból tudósít a vietnámi háborúról, Julcsi pedig egy titokzatos levél és fénykép hatására Budapestre utazik, hogy annyi év után megpróbálja felkutatni a nővérét. Mire visszatérnek Amerikába, mindketten szegényebbek számos illúzióval, de Julcsi új könyvesboltjának, a Julie Könyvkuckójának a megnyitása új kezdetet jelenthet.

A mozgalmas és felejthetetlen hatvanas évek lassan a végükhöz közelednek. Vajon a két lány, aki az átélt élmények hatására visszavonhatatlanul felnőtté érik, megtalálja-e a mindvégig máshol keresett boldogságot?

Adatok
szerző
Fábián Janka
cím
Julie Könyvkuckója
kiadó
Libri Könyvkiadó
kiadási év
2020
oldalszám
388
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789634338109
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!