Francesca Marciano - Szerelmem, Róma

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Francesca Marciano - Szerelmem, Róma
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-7253-62-9
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Különös ház áll az "olasz csizma" sarkán, a nemes tradíciókkal és sötét babonákkal egyaránt megáldott birtokon: a Casa Rossa. Sokat látott vörös falai közt már letakarva állnak a bútorok, néhány nap és önnek a költöztetők, majd az új tulajdonos. Alina előtt végigpereg családja, egy huszadik századi olasz família megrázó története, amely árulások, megsemmisülések és újrakezdések láncolata.
A nagyapa közepes tehetségű festő, a háború sújtotta Párizsban a nácikkal kollaborál. Múzsája, Renée, a titokzatos marokkói szépség, lányuk megszületése után megszökik a Casa Rossából, egy német asszonnyal. Alba fölcseperedik, gyönyörű nővé érik, és egy tehetséges forgatókönyvíróhoz megy feleségül, akinek két lányt szül. Alina és Isabella gyerekként élik meg apjuk - anyjuk hűtlensége miatti - öngyilkosságát. Sorsuk külön utakra téved, mégis elválaszthatatlan egymástól. Szerelmek és csalódások, kábítószer és gyógyulás, egyiküknek New York-i karrier, másikuknak politikai gyilkosság, majd börtön. Vajon megtörhetetlen átok ül a Casa Rossa lakóin? Három generáció szenvedése után képes-e felülemelkedni bárki is a családját pusztító sorozatos árulásokon, és kilépve az ördögi körből, megtalálni lelki békéjét, ha boldogságát nem is?
Francesca Marciano Rómában született, karrierjét színésznőként kezdte, ma sikeres író, valamint dokumentumfilmes. Szerelmem, Afrika című regényével hosszú hónapokig ostromolta a nemzetközi sikerlistákat. Regényeit eddig 14 nyelvre fordították le.

Adatok
szerző
Francesca Marciano
cím
Szerelmem, Róma
alcím
A Casa Rossa asszonyai
kiadó
Ulpius-ház Könyvkiadó
kiadási év
2005
oldalszám
397
kötés
puha kötés
Cikkszám
177192
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!