Frederick Forsyth - Manhattan fantomja

Nincs raktáron
Frederick Forsyth - Manhattan fantomja
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-547-268-4
800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

Különleges dolgokat ígér ez a könyv. Az egyik különlegessége a Forsyth-olvasóknak szól: a kémregények elhíresült mestere ezúttal más műfajban jelentkezik - szerelmes történetet ír, ám azt is Forsyth-módon.
A másik különlegessége a musicalrajongóknak szól: a világszínpadokat óriási sikerrel bejárt (filmen is látható) Az Operaház fantomja című Andrew Lloyd Webber-musical történetét folytatja.
Aki pedig egyikről sem hallott eddig, annak azért különleges, mert a világirodalom egyik örökzöld témáját dolgozza fel: a szépség és a szörnyeteg tragikus szerelmét. A mindenki által rettegett, az emberek elől rútsága miatt rejtőzködő férfi szenvedélyesen beleszeret egy szépségesen szép lányba, és megpróbálja elnyerni a kegyeit. Jöhet-e olyan pillanat, amikor a szerelem széppé varázsolja a legtaszítóbbat is? Forsyth, akinek Lloyd Webber a legjobb barátja, eljátszik a gondolattal, hogy másként is folytatódhat a történet. A párizsi Operaház idétlen és rút fantomjának énekesi tehetsége mellett éles elméje is lehet. Mi történik akkor, ha még zseniális üzletember is lesz - Amerikában.
Ez a kis terjedelmű regény az utóbbi évek egyik legsikeresebb könyve volt amerikában és Nyugat-Európában. A magyar olvasónak is szíves figyelmébe ajánljuk.

Adatok
szerző
Frederick Forsyth
cím
Manhattan fantomja
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
2001
oldalszám
188
kötés
kemény kötés
Cikkszám
798292
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!