Frei Tamás - Bábel

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Frei Tamás - Bábel
állapot
ÚJ
ISBN
9789634476054
4 699 Ft
3 994 Ft
Kezdete: 2022.01.07   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges!
André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!
A Bábel a korábbi regényekhez hasonlóan fordulatos, izgalmas, akciódús történet, és szokás szerint lényeglátó és égetően aktuális. A mai valóságot mutatja be. Rávilágít arra, hogy mi rejlik az óriásplakátokra írt párszavas üzenetek hátterében.
Marco Boretti, az édesanyja révén magyar származású firenzei régész aligha hitte, hogy szakmája az európai migránsválság kellős közepén kulcsszerephez juttatja egy olyan szövevényes ügyben, amiben semmi sem az, aminek látszik. A tudósból kincsvadász lesz. A segélyszervezetek munkatársaiból műkincscsempész. A fegyverkereskedőből miniszterelnöki tanácsadó. Üldözőből üldözött.

Frei Tamás a színfalak mögé viszi az olvasót, megmutatja, hogy milyen hatalmi manőverek révén ragadhatja magához egy kellően gátlástalan politikus egy ország irányítását, és miféle cinizmus kell ahhoz, hogy a nyugati világ legbefolyásosabb emberei véres műkincsekkel teli luxusvilláikból finanszírozzák az iszlám terrorizmust.
A háttérben pedig Magyarországon futnak össze a szálak, ahol mindenre találni megoldást...

Adatok
szerző
Frei Tamás
cím
Bábel
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
533
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789634476054
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!