Gabrielle Bernstein - Ítélkezés nélkül - Engedd el a negatív gondolatokat, amik meggátolnak egy jobb élet elérésében

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Gabrielle Bernstein - Ítélkezés nélkül - Engedd el a negatív gondolatokat, amik meggátolnak egy jobb élet elérésében
állapot
ÚJ
ISBN
9789635298655
3 690 Ft
3 136 Ft
Kezdete: 2021.09.21   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek

Gabrielle Bernstein Az univerzum mindenben támogat és az Édesítsd meg az életed! című bestsellerek szerzője ezúttal az ítélkezés felszámolására biztat. Saját bevallása szerint maga is nap mint nap megküzd azért, hogy ítélkezésmentes tudjon maradni, ezért most őszintén megosztja veled tapasztalatait, gyakorlatait.

Életmód-tanácsadóként és A csodák tanítása című világhírű mű hiteles követőjeként Gabrielle régóta vizsgálja magában az ítélkezés mechanizmusát, keresi gyökereit, összefüggéseit. Megfigyelte, hogy ahányszor pálcát tör valaki felett, erőtlenebbnek, elszigeteltebbnek érzi magát. Szerinte az ítélkezés együtt jár a félelemből eredő támadással, mi több, valójában védekezésből, bűntudatból táplálkozik. Ugye milyen jó érzés lenne mindezeket magad mögött tudni? Szabadítsd ki magad a negatív gondolatok spiráljából, most minden segítséget megkapsz hozzá az egyik legelismertebb szakembertől!

Rengeteg személyes tapasztalatát összegyűjtve, Gabrielle kidolgozta 6 lépéses programját, ami Neked is segíthet kilépni az ítélkezés gyűrűjéből. "Méregtelenítő" programjában több spirituális tanítást és technikát ötvöz, így az egyszerű, egymásra épülő lépéseket könnyen a napi rutinod részévé teheted.

Gabrielle Bernstein életmód-tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. Miután a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte, kidolgozta A csodák tanítására épülő saját módszerét a harmónia és az önbecsülés eléréséhez. Technikája egy csapásra Amerika egyik legismertebb spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképévé tette. Magyar nyelven elérhető könyvei: Az univerzum mindenben támogat, Édesítsd meg az életed!, Történhetnek csodák.

Adatok
szerző
Gabrielle Bernstein
cím
Ítélkezés nélkül
alcím
Engedd el a negatív gondolatokat, amik meggátolnak egy jobb élet elérésében
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2018
oldalszám
220
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635298655
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!