Geert Wilders - Halállistán - Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem

-15%
Nincs raktáron
Geert Wilders - Halállistán - Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem
3 990 Ft
3 392 Ft
Kezdete: 2019.10.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

"Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak.

A Halállistán: Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem című könyvemben leírtam, az iszlám milyen totalitárius rendszer, és alapítója, Mohamed parancsait követve miként törekszik a világ feletti uralom megszerzésére, valamint minden férfi és minden nő alávétésére. Azt is bemutatom, Mohamed könyörtelen követői hogyan fenyegetik halállal az iszlám bírálóit, így sokakkal együtt engem is, miközben a nyugati globalista elit is zaklat bennünket jogi eszközökkel és más egyéb módokon.

Mint más iszlámkritikusoknak, nekem is súlyos árat kellett fizetnem az iszlámmal szembeni bírálatomért és a szabadság melletti megingathatatlan kiállásomért. Krisztina velem együtt viseli ezt a terhet, ahogyan a bátor magyar nemzet is évszázadokon át vállalta a Nyugat védelmét. Magyarország nélkül a Nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna. Valójában Magyarország, az egyik legrégibb európai nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben."
Geert Wilders

Adatok
szerző
Geert Wilders
cím
Halállistán
alcím
Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem
kiadó
Patmos Records
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
349
kötés
kemény kötés
ISBN
9786155526787
Cikkszám
337616
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!