Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe - Az angyalok útja - Tóbiás közvetítések

Nincs raktáron
Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe - Az angyalok útja - Tóbiás közvetítések
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
ISBN
9789638984715
1 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

A Tóbiás nevű entitás először 1997-ben egy repülőút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak. Tóbiás egy angyali létező, aki korábban már rengeteg létidőt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Ő úgy hív, hogy „a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt”.
Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz.
Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstől napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön? Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerűnek tűnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bűntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden „ha” és „de” nélkül.

Adatok
szerző
Geoffrey Hoppe, Linda Hoppe
cím
Az angyalok útja - Tóbiás közvetítések
kiadó
Unio Mystica Kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
172
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789638984715A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!