Golenya Ágnes Éva - 13 Hold Vándorai I. Két idő határán

Raktáron
Raktárkészlet:
90 db
Golenya Ágnes Éva - 13 Hold Vándorai I. Két idő határán
állapot
ÚJ
ISBN
9786158177184
RRP: 4 450 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 782 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek

2055: a dátum, ami az emberiség földi történetének végét jelenti. Ekkor menekültünk el maroknyian egy Mű-Holdon.

Elpusztítottuk a Föld szívét, amikor megöltük magunkban a harmóniát, a Szeretetet. Ahol nincs szeretet, nincs mágneses erő, a Föld magjában nincs magerő. Ha nincs pulzáló Föld, nincs Hold, nincs összetartó erő. Ha nincs Hold, nincs lélek-kapcsolat, hisz az emberi lélek a Holdra van hangolva. Ha nincs lélek, nincs élet.

13 Naprendszer vándoraiként háromszor 13 generáció kapott haladékot, hogy megtalálja a megoldást a kozmikus végveszélyre, amit az emberiség mentálvírusa okozott.

 

3055: a remény dátuma, amikor egy különleges lány a Kígyótartó kapuján át elindul a Földre, hogy megpróbálja a lehetetlent. A szinte lehetetlent… a Két Idő határán.

 

Az író e 13. kötetében is a tőle megszokott lírai hangvétellel, szerethető főszereplők segítségével fordulatos, érdekfeszítő és sodró stílusban ad át komoly ismereteket és boncolgatja a történet két lényegi metafizikai kérdését: mit is értsünk igazából időutazáson és párhuzamos létsíkokon?

A sci-finek tűnő történet díszletei mögött egy izgalmas misztériumba kap bepillantást az olvasó: a multidimenzionális Tudat teremtő erejének működésébe.

Adatok
szerző
Golenya Ágnes Éva
cím
13 Hold Vándorai I. Két idő határán
kiadó
Szerzői magánkiadás
kiadási év
2021
oldalszám
325
kötés
puha kötés
kiegészítő információk
Golenya Ágnes nyomtatott könyv
Cikkszám
9786158177184
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!